Stratton College

— BIIC ACADEMY

Dit onafhankelijk college combineert fundamenteel academisch onderzoek met praktische toepassingen middels haar spin- off
van publieke opleidingsinstituten en private software- ontwikkelaars.

Stratton Maes Consultants en Akkermans & Partners bieden ‘Advisors up to date’ aan.

In tijden waar elke verplaatsing goed afgewogen dient te worden bieden wij een efficiënte manier aan om u in regel te stellen met uw geregelde bijscholing.
Dit platform vereist geen verplaatsingen, noch extra kosten of tijdverlies.
Via de consultants van Stratton Maes bekomt u deze nuttige dienst aan de beste voorwaarden in de markt!

Ben je EL (effectief leider), VVD (verantwoordelijke voor distributie) of PCP (persoon in contact met het publiek), dan moet je vanaf januari 2020 15 uur geregelde bijscholing per jaar volgen én aantonen in Verzekeringen en Bank- en beleggingsdiensten (bij Kredieten is dat 5 uur per 2 jaar voor zowel Hypothecair Krediet als Consumentenkrediet).
Met dit platform wordt dat wel heel gemakkelijk!

Werking & functies
Interactieve, digitale leeromgeving

Advisors Up-to-date omvat een uitgebreide persoonlijke digitale leeromgeving voor zowel EL, VVD als PCP. Altijd online beschikbaar, waardoor er geen verplaatsingen nodig zijn en je kunt studeren op het moment dat het jou uitkomt. Kort, interactief, praktisch, tijdswinst én duurzaam.

Alle domeinen

Alle domeinen staan tot jouw beschikking! Verzekeringen, Bank & Krediet. Inclusief 21 subcategorien. Kies zelf wat je wilt leren. Alle relevante, onberispelijke en praktisch toepasbare inhoud staat tot je beschikking.

Kennis Monitor

De persoonlijke Kennis Monitor ondersteunt je bij jouw voortgang, het aantal behaalde punten én jouw kennisniveau. Met de Kennis Monitor ben je dus real time, en aantoonbaar voor de FSMA, op de hoogte.

Laagdrempelig

Lees periodiek een artikel dat voor jouw dienstverlening relevant is, doe de toetsopdracht en je bent klaar. Met kleine inspanningen ben je permanent op de hoogte van je vakgebied én voldoe je aan de wettelijke bijscholingsnorm. En uiteraard kan u zoals steeds rekenen op bijkomende bijstand van uw compliance consultant Stratton Maes die u op de meest efficiënte wijze door de materie loodst.

Toekomst

Advisors Up-to-date is niet alleen een persoonlijke leeromgeving voor de verplichte zaken. Want op korte termijn wordt relevant vaknieuws toegevoegd, zodat Advisors Up-to-date jou op één centrale plek voorziet van ál het vaknieuws. Afgestemd op jouw dienstverlening en interesses.

Duurzaamheid en continuïteit

Met Advisors Up-to-date hoef je de deur niet meer uit om permanent vakbekwaam te zijn. Dus geen onnodige reistijd en vervelende files meer. Een tijdsbesparing van maar liefst 20 uur per jaar. En het is ook nog eens goed voor het milieu ! Zo kun je je blijvend concentreren op wat echt belangrijk is : je klanten en je dossiers.